Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πρώην άσος του Άρη πανηγύρισε γκολ δείχνοντας τα απόκρυφά του – H ατάκα για τη σύζυγό του (video)

Πρώην άσος του Άρη πανηγύρισε γκολ δείχνοντας τα απόκρυφά του – H ατάκα για τη σύζυγό του (video)

Ο Ραούλ Μπομπαντίγια, με σύντομη αλλά πετυχημένη θητεία στον Άρη, πανηγύρισε γκολ που πέτυχε στη Βραζιλία κατεβάζοντας το σορτσάκι του και έσπευσε να… καθησυχάσει τη σύζυγό του. Κίνδυνος αποκλεισμού πλέον για τον παίκτη.

Πρωταγωνιστής σε ένα φοβερό περιστατικό έγινε ο Ραούλ Μπομπαντίγια πρώην σέντερ φορ του Αρη για ένα εξάμηνο ως δανεικός από την γερμανική Γκλάντμπαχ.

Ο 33χρονος παραγουανός που αγωνίζεται στην Βραζιλία για λογαριασμό της Γκουαρανί πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του επί της Λιμπερτάδ διαμορφώνοντας το 3-2 σε ματς που έγινε στην Ασουνσιόν. Ως εδώ όλα καλά γιατί ο πανηγυρισμός του αμέσως μετά ήταν ιδιαίτερα έντονος βγάζοντας την φανέλα του και κατεβάζοντας το σορτσάκι σε τέτοιο σημείο που έδειξε τα απόκρυφα σημεία του στην κάμερα!

 

Ο Μπομπαντίγια το πήρε στην… πλάκα μετά το ματς δηλώνοντας σχετικά: «Μετανιώνω για τον πανηγυρισμό. Ελπίζω να μην το είδε η σύζυγός μου. Πρέπει να είναι ήρεμη πάντως. Είναι όλο… για αυτήν».

Αυτοί που δεν είδαν κάποιο αστείο στην όλη κατάσταση όμως ήταν οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Παραγουάης, αφού διατάχθηκε ήδη έρευνα για το περιστατικό και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία και αποκλεισμό.

Ο εκπρόσωπός της ομοσπονδίας Ραούλ Πρόνο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε την επίσημη διαδικασία αφού δεν λάβαμε γραπτώς κάτι από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Είχαμε όμως υλικό απο το διαδίκτυο, τις εφημερίδες καθώς και από βίντεο. Καλέσαμε τον Μπομπαντίγια σε απολογία και έχει στη διάθεσή του τρεις μέρες να καταθέσει έφεση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις