Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

Προκριματικά Μουντιάλ: Το Μαυροβούνιο «σκόρπισε» το Γιβραλτάρ – 2×2 και η Ρωσία (video)

Προκριματικά Μουντιάλ: Το Μαυροβούνιο «σκόρπισε» το Γιβραλτάρ – 2×2 και η Ρωσία (video)
Reuters

Μια ακόμα βαριά ήττα για το Γιβραλτάρ στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (4-1 στην έδρα του Μαυροβουνίου). Η Ρωσία νίκησε την Σλοβενία (2-1) και έδειξε πως θα είναι το φαβορί στον 8ο όμιλο.

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στο… αδύναμο Γιβραλτάρ, το Μαυροβούνιο νίκησε εντός έδρας με 4-1 και έκανε το 2×2 στον όμιλο του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με τον Στίτσε στο 30’ το γκολ του Μπεκιράι (26’). Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι πήραν… κεφάλι στο σκορ με τον Σίμιτς (43’), για να ακολουθήσουν άλλα δυο από τους Τομάσεβιτς (53’) και Γιόβετιτς (80’) στην επανάληψη. Θυμίζουμε ότι την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών, το Γιβραλτάρ ηττήθηκε εντός έδρας με 3-0 από τη Νορβηγία.

Το 2×2 στον δικό της όμιλο έκανε και η Ρωσία, που νίκησε μέσα στο Σότσι –και με οπαδούς στις εξέδρες- την Σλοβενία με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των γηπεδούχων, ο Τζούμπα, που πέτυχε και τα δυο τους τέρματα (26’, 35’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 36’ με… γκολάρα του Ίλισιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις