Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Προολυμπιακό τουρνουά: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Δομινικανής Δημοκρατίας

Προολυμπιακό τουρνουά: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Δομινικανής Δημοκρατίας

Η βαθμολογία σε Group A και Group B του προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Η Εθνική Ελλάδας διέλυσε τη Δομινικανή Δημοκρατία με 109-82 στην πρεμιέρα της στο προολυμπιακό τουρνουά και αγκάλιασε την πρώτη θέση στον όμιλο της.

Η “γαλανόλευκη” βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Group B με 2 βαθμούς (1-0), πίσω από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που έχει 3 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο (1-1). Η Αίγυπτος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 1 βαθμό (0-1).

Η Νέα Ζηλανδία έκανε την έκπληξη κόντρα στην Κροατία, βάζοντας «φωτιά» στον Α’ όμιλο και φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Σλοβενία.

Η Κροατία ολοκλήρωσε υποχρεώσεις της στον πρώτο όμιλο με ρεκόρ 1-1 και με διαφορά σκορ στο +12, την ώρα όπου η Νεοζηλανδοί έχουν 1-0 ρεκόρ και +4μ  με τους Σλοβένους να ακολουθούν με ρεκόρ 0-1 και -16 στη διαφορά πόντων

Η υπόθεση πρόκριση είναι εξαιρετικά δύσκολη για την παρέα του Λούκα Ντόντσιτς  μετά και την αναπάντεχη νίκη της Νέας Ζηλανδίας, καθώς στη Σλοβενία δεν αρκεί απλά η νίκη επί των Νεοζηλανδών.

Πλέον, το σύνολο του Αλεξάντερ Σέκουλιτς καλείται το απόγευμα της Πέμπτης (04/07, 17:30), να επικρατήσει της αντιπάλου του με τουλάχιστον δέκα πόντους διαφορά, καθώς τότε, αμφότερες οι ομάδες θα βρίσκονται στο 1-1 και στο -6. Στην ισοβαθμία αυτή, θα υπερτερεί η Σλοβενία, αφού θα νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η βαθμολογία σε Group A και Group B μετά από τη δεύτερη ημέρα του Προολυμπιακού τουρνουά:

Group A
Κροατία 3 (1-1)
Νέα Ζηλανδία 2 (1-0)
Σλοβενία 1 (0-1)

Group B
Δομινικανή Δημοκρατία 3 (1-1)
Ελλάδα 2 (1-0)
Αίγυπτος 1 (0-1)

Τα παιχνίδια της 3ης ημέρας:

Group A
Νέα Ζηλανδία – Σλοβενία (17:30, ΕΡΤ3, Novasports Start)

Group B
Ελλάδα – Αίγυπτος (21:00, ΕΡΤ1, Novasports Start)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις