Τρίτη, 10 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Προπονητής Πολωνίας για Κριχόβιακ: «Ούτε ο ίδιος ξέρει σε τι κατάσταση είναι»

Προπονητής Πολωνίας για Κριχόβιακ: «Ούτε ο ίδιος ξέρει σε τι κατάσταση είναι»
Intime.gr

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, αναφέρθηκε στην κατάσταση του παίκτη της ΑΕΚ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, λόγω της αγωνιστικής του απραξίας.

Το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ είναι ένα πολύ σημαντικό ζητούμενο στην Εθνική ομάδα της Πολωνίας, ενόψει του φιλικού με την Σκωτία στις 24 Μαρτίου κι εν αναμονή του αγώνα με τον νικητή στον «ζευγαριού» Τσεχία-Σουηδία, με έπαθλο ένα «εισιτήριο» στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, μιλώντας τη Δευτέρα (21/3) στα πολωνικά ΜΜΕ αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του 32χρονου μέσου στον κυριακάτικο (20/3) αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. «Χθες έπαιξε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ, κατέβασα το παιχνίδι του και το είδα ολόκληρο. Η κάμερα δεν τα δείχνει όλα και είδα κάποια συμπεριφορά.

Το ματς με τη Σκωτία θα είναι ένα τεστ για αυτόν. Δεν έχει παίξει από τον Νοέμβριο, όταν σταμάτησε το ρωσικό πρωτάθλημα. Από τότε, δεν έχει παίξει σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Νομίζω ότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει σε τι κατάσταση είναι και ούτε εμείς το γνωρίζουμε…».

«Χθες έπαιξε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ, κατέβασα το παιχνίδι του και το είδα ολόκληρο. Η κάμερα δεν τα δείχνει όλα και είδα κάποια συμπεριφορά.

Το ματς με τη Σκωτία θα είναι ένα τεστ για αυτόν. Δεν έχει παίξει από τον Νοέμβριο, όταν σταμάτησε το ρωσικό πρωτάθλημα. Από τότε, δεν έχει παίξει σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Νομίζω ότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει σε τι κατάσταση είναι και ούτε εμείς το γνωρίζουμε», ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις