Δευτέρα, 29 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Προπονητής Χάποελ: “Το κρισιμότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών με Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Μπαράκ Μπακχάρ μίλησε για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τους “ερυθρόλευκους” το φαβορί για την πρόκριση στα πλέι – οφ του Champions League. Παρόλα αυτά, δεν χάνει την πίστη του πως η Χάποελ Μπερ Σεβά μπορεί να προκριθεί μέσα στην έδρα της.

Οι Ισραηλινοί έφυγαν από το “Γ. Καραϊσκάκης” με το πολύτιμο 0-0 και θα αντιμετωπίσουν τους “ερυθρόλευκους” την Τετάρτη στο “σπίτι” τους.

Το Σάββατο, η Χάποελ επικράτησε 5-0 της Ασκελόν για το Τoto Cup και μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπερ Σεβά μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα με τους Πειραιώτες.

“Ο σύλλογος προετοιμάζεται για το πιο κρίσιμο παιχνίδι των τελευταίων ετών. Δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί, είναι ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε καλές πιθανότητες”, είπε ο Μπακχάρ, που δεν επηρεάζεται από την φυγή του αμυντικού Σοάρες:

“Σίγουρα θέλαμε να μείνει μαζί μας, αλλά είχαμε συμφωνήσει από πριν ότι θα έφευγε. Έπαιξε σαν άνδρας στα τελευταία ματς και είναι αδύνατο να μην τον αγαπήσει κανείς”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε