Κυριακή, 4 Αυγ.
31oC Αθήνα

Πρόταση από τη μεξικανική Χουάρες σε Σπόραρ

Πρόταση από τη μεξικανική Χουάρες σε Σπόραρ

Στο στόχαστρο της μεξικανικής Χουάρες φαίνεται ότι βρίσκεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ.

Ένα… απίθανο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό σενάριο έφερε στο φως της δημοσιότητας η Μεξικανή δημοσιογράφος του FOX Sports MX, Ζακλίν Αλμοδοβάρ, αποκαλύπτοντας πως η μεξικανική Χουάρες κινείται για την απόκτηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού, Αντράζ Σπόραρ.

Το όλο θέμα ισχύει σε απόλυτο βαθμό και είναι αλήθεια πως ο 30χρονος διεθνής φορ, που αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα ματς της Σλοβενίας στο πρόσφατο Euro 2024 έχει στα χέρια του πρόταση της Χουάρες, η οποία βρίσκεται στη 15η της MX Liga με 1 βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές.

Ο Σπόραρ εντούτοις προτιμάει την προοπτική της μεταγραφής του στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2018, σημειώνοντας 60 γκολ σε 78 αγώνες και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Σλοβακίας.

Μετά τα δύο ματς με τον Άγιαξ στον Γ’ προκριματικό του Europa League αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις κι αν η Σλόβαν ανεβάσει την προσφορά της σε ένα ποσό που θα «αγγίζει» τα 2 εκατ. ευρώ, πιθανότατα θα υπάρξει συμφωνία και θα «μετακομίσει» μετά από 6,5 χρόνια στη σλοβαβική Λίγκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις