Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Πρώτη φορά με έναν Έλληνα στην εντεκάδα ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε με το… δεξί το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο φετινό Champions League, καθώς ηττήθηκε με 0-3 από τη Μπάγερν Μονάχου. Όμως η είδηση στο παιχνίδι δεν ήταν αυτή, αλλά ένα απίστευτο επίτευγμα!

Διότι περί επιτεύγματος πρόκειται μια ελληνική ομάδα να παραταχθεί με 10 ξένους ποδοσφαιριστές στην εντεκάδα της! Μόλις ένας ήταν ο Έλληνας στην εντεκάδα (Σιόβας), με τους ερυθρόλευκους να παρατάσσονται με παίκτες από δέκα διαφορετικές εθνικότητες.

Αν δεν υπήρχαν, μάλιστα, οι Αργεντίνοι Τσόρι και Καμπιάσο, ο Ολυμπιακός θα κατέβαινε με 11/11 διαφορετικής εθνικότητας. Κανονικός Πύργος της Βαβέλ!

Σημειωτέον πως ο Ολυμπιακός, τη χρονιά της μεγαλύτερής του επιτυχίας, όταν και πήρε την πρωτιά στον όμιλο (1998-1999) και βρέθηκε στους “8”. είχε στην εντεκάδα του σε κάθε παιχνίδι τουλαχιστον 9 Έλληνες.

Για την ιστορία, η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο (Ισπανία), Ελαμπντελαουί (Νορβηγία), Ντα Κόστα (Μαρόκο), Σιόβας (Ελλάδα), Μαζουακού (Γαλλία), Σαλίνο (Βραζιλία), Καμπιάσο (Αργεντινή), Κασάμι (Ελβετία), Πάρντο (Κολομβία), Τσόρι (Αργεντινή), Ιντέγε (Νιγηρία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε