Site icon NewsIT

Πρώτο βήμα από Σανς για να «εκθρονίσουν» τους Λέικερς – Άναψαν τα «αίματα»

24.05.2021 | 09:11
Πρώτο βήμα από Σανς για να «εκθρονίσουν» τους Λέικερς – Άναψαν τα «αίματα»

May 23, 2021; Phoenix, Arizona, USA; Los Angeles Lakers forward LeBron James (23) is fouled by Phoenix Suns guard Devin Booker (1) as he drives to the basket against Chris Paul (3) and forward Jae Crowder (99) in the second half during game one in the first round of the 2021 NBA Playoffs at Phoenix Suns Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Οι Σανς «λύγισαν» μέσα στο Φοίνιξ τους πρωταθλητές Λέικερς (99-90) κι έκαναν το 1-0 στη σειρά του πρώτου γύρου των play off της Δύσης. Τραυματίστηκαν αλλά συνέχισαν να παίζουν, Κρις Πολ και Λεμπρόν Τζέιμς. Ένταση και σπρωξίματα εντός παρκέ.

Πήραν… δύναμη από την έδρα τους και νίκησαν τους Λέικερς. Οι Σανς εντυπωσίασαν μέσα στο Φοίνιξ και επικράτησαν με 99-90, κάνοντας το 1-0 στον πρώτο γύρο των play off της Δύσης.

Ο Μπούκερ με 34 πόντους, έδειχνε να μην έχει αντίπαλο, με τον Έιτον να τον ακολουθεί με 21 και 16 ριμπάουντ.

Για τους Λέικερς (που θα πρέπει να δείξουν μεγάλη βελτίωση, για να μην… αποκαθηλωθούν από αυτό το γύρο), ο Τζέιμς είχε 18 πόντους και 10 ασίστ, ο Ντέιβις έμεινε στους 13 π.

Οι πρωταθλητές έκλεισαν τον αγώνα με 7/26 τρίποντα (26.9%), είχαν 14 λάθη, αλλά και 11 άστοχες βολές από τις 16 περισσότερες που εκτέλεσαν από τους γηπεδούχους.

Λεμπρόν Τζέιμς και Κρις Πολ απέκτησαν προβλήματα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά επέστρεψαν στο παρκέ. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου οι παίκτες των δυο ομάδων σχεδόν… πιάστηκαν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να σώζουν την κατάσταση.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε μια άστοχη βολή, ο Κρις Πολ προσπάθησε να τον εμποδίσει –με μια λαβή στο χέρι- για να πάρει το ριμπάουντ και ο «Βασιλιάς» βρέθηκε στο παρκέ.

Στη συνέχεια, ο Πέιν έσπρωξε τον Καρούζο και τον έριξε στο έδαφος. Ο Χάρελ έτρεξε -από το μέσο του γηπέδου- να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, «κατεδαφίζοντας» με ορμή των Πέιν!

Οι διαιτητές αφού είδαν βίντεο, αποφάσισαν να αποβάλλουν τον Πέιν και να τιμωρήσουν με τεχνικές ποινές τους δύο παίκτες των Λέικερς.

Chris Paul bad shoulder injury so LeBron James checks on him!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version