Τρίτη, 27 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πρώτο “χαμόγελο”! Άρεσε πολύ η ΑΕΚ στο φιλικό

twitter.com/aekfc
twitter.com/aekfc

Πολύ καλή εμφάνιση από την ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας. Νίκη με 1-0 επί της Μπάνικ Οστράβα με σκόρερ τον Λαμπρόπουλο.

Θετικά μηνύματα έστειλε η ΑΕΚ στο πρώτη της φετινό… δείγμα. Η Ένωση επικράτησε 1-0 απέναντι στην Μπάνικ Οστράβα, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στη μεσοεπιθετική της λειτουργία, και αρκετή σταθερότητα στην άμυνα κόντρα στους έτοιμους Τσέζους (ξεκινά το πρωτάθλημα τους το Σάβατο).

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Μπάνικ έφθασε μία “ανάσα” από το 1-0 στο 17′, όμως η εκτέλεση φάουλ του Χλίνκα, ύστερα από παρεμβολή και του Ανέστη, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι σημείωσε ο Λαμπρόπουλος στο 53ο λεπτό, με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του
Μπακασέτα.

Να αναφέρουμε πως ο Βάργκας ήταν πολύ δραστήριος στο πρώτο 45λεπτο, όπως και ο Μάνταλος, ενώ ο Τσιγκρίνσκι -πέρα από κάποιες στιγμές στα πρώτα λεπτά- έδειξε να “δένει” με τον Κολοβέτσιο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο β’ ημίχρονο: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος (αριστερό μπακ), Γιόχανσον (60’ Γαλανόπουλος), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπακασέτας, Πέκχαρτ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε