Αθλητικά

Πρώτος στους υπόλοιπους

Ο Πανελλήνιος εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της Α1Μπάσκετ μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική.

Κορυφαίος των γηπεδούχων και του αγώνα ήταν ο Μπλάκνεϊ που πέτυχε 17 πόντους, ενώ από την “Ένωση”, που αγωνίστηκε χωρίς τον Δορκοφίκη, ξεχώρισαν ο Φράνσις και ο ΜακΓραθ που σημείωσαν από 15 πόντους.

 
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 42-24, 62-43, 79-70

Πανελλήνιος (Ζούρος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος, Χαραλαμπίδης 8, Καλαϊτζής 5 (1), Τζόνσεν 4, Σμιθ 11, Όστοϊτς 6, Μπλάκνεϊ 17 (1), Κολώκας, Ντέιβις 8 (2), Βουγιούκας 20.

ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Γκριν 14 (4), Νικολαΐδης 14 (2), ΜακΓκραθ 15 (1), Μακ 3, Παπαντωνίου, Μελς, Καλλινικίδης 5, Τουντζιαράκης 4, Φράνσις 15 (11 ριμπ.).

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα