Site icon NewsIT

Προβληματικός! Γιούχα για τον ΠΑΟΚ, βαθμό ο Παναιτωλικός

22.11.2015 | 17:05
Προβληματικός! Γιούχα για τον ΠΑΟΚ, βαθμό ο Παναιτωλικός

Νέα απώλεια βαθμών μέσα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague, παραχώρησε "λευκή" ισοπαλία στον Παναιτωλικό, που είχε ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη. Γιούχα από τον κόσμο των Θεσσαλονικέων για τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας, που έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι δεν κατόρθωσε να νικήσει στο γήπεδό του μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό και προβληματίζοντας έντονα με την εικόνα του. Άνευρο και… άγευστο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τούμπας, κάτι που προκάλεσε πολλές φορές και τον εκνευρισμό της κερκίδας. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά η κατοχή της μπάλας δεν μεταφράστηκε σε κάτι καλύτερο από τη φάση του σουτ του Μπερμπάτοφ στο 7′, το οποίο κόντραρε στον Μάκο. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν… σκούρα κόντρα στον Παναιτωλικό, που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και “σφιχτό” κέντρο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη τους και τη δημιουργία φάσεων (μόνο οι προσπάθειες του Ροντρίγκες έδιναν ένα καλύτερο… τόνο στο παιχνίδι ), με τους Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη και Μακ να μην μπορούν να αξιοποιηθούν και να γυρίζουν αρκετά πίσω για να πάρουν μπάλα.

Οι Αγρινιώτες κράτησαν εύκολα το “μηδέν”, από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά βγήκαν από το… καβούκι τους και απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις (τεράστια φάση στο 38′, με την απίστευτη ευκαιρία του Μύγα), με τον Κάπελ να είναι πολύ καλός, κινούμενος από τα δεξιά. Το σφύριγμα του διαιτητή για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έφερε και την γιούχα της εξέδρας.

Ο Ιγκόρ Τούντορ διέκρινε το εμφανές πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην δημιουργία, προσπαθώντας να το λύσει στην επανάληψη με την είσοδο του Πέλκα στο ματς. Ο Έλληνας διεθνής έκανε πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ (είχε και δυο καλά σουτ), ο Παναιτωλικός δέχθηκε πίεση, αλλά την ίδια ώρα προσπάθησε να γίνει απειλητικός με αντεπιθέσεις.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” έχασε τεράστια ευκαιρία στο 80′ για να πάρει το “τρίποντο”, με τον Μπερμπάτοφ να σουτάρει ελάχιστα άουτ, ενώ ο Παναιτωλικός έψαξε τη νίκη στις καθυστερήσεις, με τον Πάουλο να μην τελειώνει το τετ-α-τετ με τον Γλύκο, να προσπαθεί να τον προσπεράσει και τον Μαλεζά να διώχνει την μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version