Τρίτη, 27 Αυγ.
31oC Αθήνα

“Προβληματικός” ΠΑΟΚ – Καλλονή… στην Τούμπα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Καλλονή έφυγε με τον βαθμό από την άδεια Τούμπα, καθώς πήρε την ισοπαλία 1-1 κόντρα στον μέτριο ΠΑΟΚ, που προβλημάτισε ξανά, μετά την ήττα από τη Ζίμπρου

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση με δυο σημαντικές αλλαγές. Πέρα από τον τιμωρημένο Αθανασιάδη, στην αρχική ενδεκάδα δεν βρέθηκαν -για λόγους ξεκούρασης ενόψει Ζίμπρου- οι Σαλπιγγίδης και Κάτσε.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν εξ αρχής να πιέσουν ψηλά, να κρατήσουν στην κατοχή τους την μπάλα (πολύ κινητικοί Μακ και Περέιρα) και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Η Καλλονή δεν μπόρεσε καθόλου να οργανώσει επιθετικές προσπάθειες και να φανεί ανταγωνιστική, αλλά δεν δέχθηκε και κάποια κλασική ευκαιρία.

Από το 25′ και μετά όμως η καλλονή ισορρόπησε το ματς και μάλιστα στο 32′ πάτησε με αξιώσεις την εστία του Γλύκου, αλλά ο Έλληνας πορτιέρο πρόλαβε τον Μανούσο. Πάντως, η μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 36′ με την διπλή καλή στιγμή του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν καλά στην επανάληψη, έχοντας δυο καλές στιγμές με τον Παρέιρα (48′, 52′), αλλά η άμυνα των γηπεδούχων είχε κενά και ο Καμαρά -αφού απείλησε στο 59′- νίκησε τον Γλύκο στο 63′ για το 0-1 (στη δεύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων).

Οι νησιώτες συνέχισαν να είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις, εκθέτοντας την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, αλλά ο Παρέιρα ήταν αυτός που βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το… σοκ, κάνοντας το 1-1, μετά από ασίστ του Μακ. Πάντως ο Καμαρά συνέχισε να είναι επικίνδυνος και στο 80′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, η οποία προκάλεσε μάλιστα και τον τραυματισμό του.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, αλλά και νεύρα. Λίγο πριν τη λήξη (87′) ο διαιτητής Κομίνης απέβαλε τον Περέιρα με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα (υπήρξε αψιμαχία του Περέιρα με το Λεοζίνιο όμως δεν φάνηκε να τον χτυπάει). Το παιχνίδι έμεινε στο 1-1, με την Καλλονή να ολοκληρώνει κι αυτή το παιχνίδι με δέκα, με την αποβολή του Μπαρέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε