Site icon NewsIT

Προχωράει ανυποχώρητος ο Σαββίδης! Σύσκεψη στην ΕΠΟ

03.03.2016 | 11:44
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Εκτακτο Δ.Σ. για τα επεισόδια στην αναμέτρηση του Κυπέλλου συγκάλεσε η ΕΠΟ, ενώ και ο ΠΑΟΚ αναμένεται στις 12.00 στο δικό του διοικητικό συμβούλιο να επικυρώσει τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη, οι οποίες αρχικά έγιναν γνωστές μέσω της κάμερας του ΟΤΕ κι έπειτα συζητήθηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην σύσκεψη που έγινε στον "Δικέφαλο", ύστερα από τα επεισόδια. 

Είναι αγνωστο τι θα προτείνει ο Γκιρτζίκης και τι θ’ αποφασίσει η ΕΠΟ που είναι στο… μάτι του κυκλώνα, καθώς την κρεμάνε τα λάθη των διαιτητών της…

Ασχέτως των αποφάσεων της ΕΠΟ και των υπολοίπων ο ΠΑΟΚ με εντολή Ιβαν Σαββίδη δεν υποχωρεί. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε στο “Μακεδονία Παλάς” και κράτησε ως τα ξημερώματα ότι θα φτάσει στα άκρα!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να υλοποιήσει τις αποφάσεις του και αυτή που αφορά στη ρεβάνς του Κυπέλλου… Δηλαδή, την πρόθεση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον Πειραιά για τον επαναληπτικό. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του “Δικέφαλου” ενημερώθηκε ότι αν η ομάδα του δεν κατέβει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, τότε εκτός από πρόστιμο θα της αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν τον πτοεί και εξήγησε ότι η απόφασή του θα αλλάξει μόνο αν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Στη σύσκεψη του “Δικέφαλου” συζητήθηκαν και τα σοβαρά επεισόδια της Τούμπας.

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version