Site icon NewsIT

Ψυχάρα ο ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο! Αντεξε με 10 παίκτες

15.05.2016 | 22:32
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ που βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο από το 20' (αποβλήθηκε ο Τζιόλης) έκανε πολύ καλή διαχείριση του αγώνα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ στη Λεωφόρο. Αποδοκιμάστηκε ο Στραματσόνι μετά το ματς... 

Το live του ματς

Ο ΠΑΟΚ άντεξε 70′ παίζοντας με δέκα παίκτες, μετά τη σωστή αποβολή του Τζιόλη. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο -γεμάτο νεύρα- παιχνίδι, ήταν άμεση η απάντηση του ΠΑΟΚ, ενώ οι “πράσινοι” είχαν και δοκάρι με τον Μπεργκ.

Ο άτυχος Ιβιτς -δεν έχασε μόνο τον Τζιόλη που χτύπησε με τις τάπες τον Ζέκα στο 20′, αλλά χρειάστηκε να κάνει και αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών- διαχειρίστηκε πολύ καλά το παιχνίδι και η ομάδα του ήταν στην ουσία η κερδισμένη του παιχνιδιού.

Ο Δικέφαλος ήταν πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά οι “πράσινοι” είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία σε αυτό.
Στο 8′ η τριπλέτα Λέτο – Βιγιαφάνιες – Μπεργκ λειτούργησε ξανά, αλλά ο κόσμος που βρέθηκε στη ανοιχτή και πάλι θύρα 13 αλλά και στη 14 δεν χάρηκε ένα γκολ από τη συνεργασία τους… Ο πρώτος έβγαλε στον δεύτερο στ’ αριστερά και αυτός στον Σουηδό που έπιασε το σουτ, αλλά ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.

Στο 20′ ακολούθησε η αποβολή του Τζιόλη και στο 37′ στο σκληρό μαρκάρισμα του Κουτρουμπή στον Κίτσιου όλος ο ΠΑΟΚ και ειδικά ο Ιβιτς διαμαρτυρήθηκαν. Η κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή δεν τους αρκούσε, καθώς συνέκριναν τη φάση με αυτή του Τζιόλη και ζήτησαν την αποβολή του παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 42′. Η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μπεργκ, έπειτα από σουτ του Ροντρίγκες και έφυγε κόρνερ.

Αποδοκιμάστηκε ο Στραματσόνι μετά το ματς και σήκωσε απολογητικά τα χέρια του στους οπαδούς…

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Νάνο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Κουτρουμπής (78’ Καλτσάς), Ζέκα, Αμπέντ (60’ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκεζ (79’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης, Μακ (60’ Ζάιρο, 68’ λτ Σκόνδρας)

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ 4
Παναθηναϊκός 4
ΑΕΚ 2*
Πανιώνιος 1*
*Ματς λιγότερο

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (οι ημερομηνίες δεν έχουν ανακοινωθεί)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version