Αθλητικά

Ράφα Σοάρες: «Αισθάνομαι σαν να είμαι σπίτι μου»

Ο Ράφα Σοάρες, ένα από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, έκανε δηλώσεις για τις πρώτες του στιγμές στην στον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Ράφα Σοάρες, προχώρησε σε δηλώσεις με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, με τον αριστερό μπακ του δικέφαλου του Βορρά να δηλώνει πως νιώθει ήδη άνετα στη ομάδα και αισθάνεται σαν το σπίτι του.

Οι δηλώσεις του Ράφα Σοάρες

 Για το νέο του ξεκίνημα: “Νιώθω υπέροχα. Είναι η πρώτη μέρα εδώ και ήδη αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί, είναι πολύ καλοί. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για την υποδοχή των συμπαικτών του: “Το καλωσόρισμα μου; Ήταν πολύ καλό. Έφαγα με κάποιους φίλους και μετά ήρθαμε εδώ. Γνώρισα το επιτελείο, τους γιατρούς, τους προπονητές. Είναι όλοι πολύ φιλικοί”.

Για το τραγούδι που θα τραγουδήσει: “Πρέπει να τραγουδήσω; Το σκέφτηκα στις διακοπές μου, αλλά δεν έχω προετοιμάσει κάτι. Αλλά εντάξει, μπορώ να τραγουδήσω”.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Ρεάλ, μόνο εσύ τέτοια ανατροπή – «Λύγισε» την Σίτι στο Μάντσεστερ με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης
Μετά την Παρί, μια ανάσα πριν τους "16" του Champions League βρίσκεται και η Ντόρτμουντ (3-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ) - Μικρό προβάδισμα για Γιουβέντους (2-1 την Αϊντχόφεν)
Champions League: Ρεάλ, μόνο εσύ τέτοια ανατροπή – «Λύγισε» την Σίτι στο Μάντσεστερ με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης