Κυριακή, 18 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ραλφ Σουμάχερ: Ξέσπασε η πρώην σύζυγός του μετά το coming out του Γερμανού παλαίμαχου πιλότου της Formula 1

Ραλφ Σουμάχερ: Ξέσπασε η πρώην σύζυγός του μετά το coming out του Γερμανού παλαίμαχου πιλότου της Formula 1
ΑΠΕ

Ο Ραλφ Σουμάχερ πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι γκέι και η πρώην σύζυγός του, Κόρα Σουμάχερ, “έσπασε” την σιωπή της και ξεσπά! “Με χρησιμοποίησαν” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ραλφ Σουμάχερ σόκαρε τον αθλητικό -και όχι μόνο- κόσμο όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, ανεβάζοντας πριν λίγο καιρό μία φωτογραφία με τον νυν σύντροφό του. “Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα”, είχε γράψει στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Η πρώην σύζυγος του Γερμανού, Κόρα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο περιοδικό «Der Spiegel» για την αποκάλυψη του Ραλφ Σουμάχερ.

Η Κόρα ανέφερε ότι ενημερώθηκε για την αποκάλυψη του πρώην συζύγου της μέσω των social media και ισχυρίζεται ότι νιώθει “χρησιμοποιημένη” και ότι έχασε τα καλύτερα της χρόνια, πλάι σε έναν άντρα που είναι ομοφυλόφιλος. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 14 χρόνια μέχρι που χώρισε το 2015, έχοντας αποκτήσει έναν γιο, τον Ντέιβιντ.

«Μακάρι ο Ραλφ να με είχε συμπεριλάβει ή τουλάχιστον να με άφηνε να γίνω μέρος της απόφασής του. Θα ήταν ένδειξη σεβασμού» είπε στο «Der Spiegel» η Κόρα Σουμάχερ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cora Schumacher (@coraschumacher)

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη F1 υπήρχαν πολλές φήμες. Του ζήτησα να διευκρινίσει αν ισχύει αυτό που λέγεται αλλά εκείνος πάντα το αρνιόταν, λέγοντάς μου ότι τα φαντάζομαι όλα και ότι ίσως χρειαζόμουν ψυχολογική βοήθεια.

Όταν το ανακοίνωσε, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά. Το να κάνεις coming out πάντα επηρεάζει τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης της πρώην γυναίκας σου με την οποία απέκτησες ένα παιδί. Σήμερα νιώθω χρησιμοποιημένη κατά τη διάρκεια του γάμου. Νιώθω ότι έχασα τα καλύτερά μου χρόνια. Κάνω πολλές ερωτήσεις στον εαυτό μου. Ήταν ειλικρινής μαζί μου;

Και υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό που είναι στο μυαλό μου: με αγαπούσε; Τον εμπιστευόμουν τυφλά και για αυτό ο λόγος του ήταν νόμος για μένα», ανέφερε η πρώην σύζυγος του Ραλφ Σουμάχερ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις