Τρίτη, 10 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ραζβάν Λουτσέσκου για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα»

Ραζβάν Λουτσέσκου για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος και μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για την αποβολή του Τσιγγάρα, που άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε ότι δεν πείθεται για την απόφαση του διαιτητή και του VAR, αλλά αποθέωσε τους παίκτες του για την προσπάθεια και το γεγονός ότι άντεξαν μέχρι τέλους.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Πρώτα απ’ όλα, οι παίκτες μου έκαναν ένα φανταστικό παιχνίδι. Εξαιρετική προσπάθεια και νοοτροπία. Παίζοντας σε ένα γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα για 75 λεπτά, η προσπάθεια ήταν τεράστια. Κανείς δε μπορεί να με πείσει ότι ήταν κόκκινη κάρτα. Η φάση έγινε μπροστά μου. Είναι θέμα του VAR, υπάρχει πρόβλημα με το VAR. Νομίζω δεν έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα».

Για τα νέα δεδομένα μετά την κόκκινη κάρτα του Τσιγγάρα: «Να κερδίσουμε το παιχνίδι, να μην χάσουμε. Και να ρισκάρουμε σε κάποιες φάσεις για να κερδίσουμε ίσως. Επίσης, πρέπει να α πω ότι η ΑΕΚ έχει ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια που τελείωσαν το  παιχνίδι έτσι, ακόμη και με παίκτη λιγότερο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις