Site icon NewsIT

Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη δεύτερη σερί ήττα του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να συνέλθουμε, η πίεση στους παίκτες αυξάνει την αστοχία»

04.10.2024 | 13:27
Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη δεύτερη σερί ήττα του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να συνέλθουμε, η πίεση στους παίκτες αυξάνει την αστοχία»

EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟΚ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ηττήθηκε με 1-0 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στο Europa League, γεγονός που σχολίασε και ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μιλώντας στο Digi Sport της πατρίδας του, ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για μία περίοδο που δεν βγαίνει τίποτα στον ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι όσο δεν μπαίνει το γκολ, τόσο αυξάνεται και ο κίνδυνος αστοχίας από τους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Έχουμε κι εμείς μερίδιο της ευθύνης, δεν θέλω να μπαίνω σε πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Από την άλλη, η ποδοσφαιρική μου εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνεις, δεν τα καταφέρνεις. Δεν βγαίνει. Οποιοδήποτε λάθος, το πληρώνεις με γκολ.

Έτσι έγινε, το ματς με την Στεάουα, μοιάζει με αυτό με τον Άρη. Τουλάχιστον ένα 1-1 στο τελευταίο 10λεπτο θα μας έδινε την ευκαιρία να έχουμε άλλη μια ηρεμία. Η πίεση στους παίκτες αυξάνεται όσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο κίνδυνος αστοχίας είναι ακόμη μεγαλύτερος. Πρέπει να συνέλθουμε. Μπορούμε να πάρουμε αυτήν την ένταση του παιχνιδιού μας ως βάση επιστροφής».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version