Site icon NewsIT

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα που την κλέβουν»

03.09.2024 | 12:47
Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα που την κλέβουν»

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για το ξεκίνημα της σεζόν στη Super League και δεν απέφυγε να σχολιάσει για μία ακόμη φορά, τη διαιτησία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με το 3/3, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι η ομάδα του συνεχίζει να είναι ευάλωτη απέναντι στους διαιτητές, με κάποια συμφέροντα να προσπαθούν να τη σταματήσουν.

Οι δηλώσεις του ΠΑΟΚ

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τη μεταγραφική στρατηγική του ΠΑΟΚ: “Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Διανύουμε μια εξαιρετική περίοδο γιατί μπορούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες και να φροντίσουμε και τις αλλαγές που έχουν γίνει, οι οποίες, κατά την άποψη μου ήταν πολλές για μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η στρατηγική του σωματείου, πρέπει να προσαρμοστώ και να ξαναχτίσω μια ομάδα που θα είναι ικανή να κερδίζει παιχνίδι το παιχνίδι”.

Για την αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές: “Μας έχει κλαπεί ένα πρωτάθλημα, με ένα απίστευτο τρόπο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα την οποία την κλέβουν. Είμαστε ευάλωτοι απέναντι στη διαιτησία, δεν είμαστε ομάδα από την Αθήνα και πρέπει να έχουμε τρεις φορές ισχυρότερη νοοτροπία από τις υπόλοιπες ομάδες καθώς θα πρέπει να αγωνιζόμαστε και κατά των διαιτητών.

Κάποιοι συμφέροντα προσπαθούν να μας σταματήσουν, να μας μπλοκάρουν. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, τα δίνουμε όλα και έχουμε μαχητικό πνεύμα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Συνεχίζω να στέλνω σημάδια συναγερμού, ο κόσμος καταλαβαίνει τα δέχεται και δεν συντάσεται με αυτούς που είναι απέναντι μας. Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις από κάποιους που δεν έχουν όμως επιχειρήματα να αντικρούσουν όσα λέω. Και λέω μόνο την αλήθεια…”.

Για το νέο Europa League και τον αγώνα με την Στεάουα: “Έχουμε να παίξουμε οκτώ παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους. Κάνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτή την στιγμή, είναι η πρώτη χρονιά του νέου φορμάτ και δεν μπορούν να γίνουν υπολογισμοί.

Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε. Μέχρι τον αγώνα με την Στεάουα έχουμε να παίξουμε την Γαλατάσαραϊ και πριν από αυτή έχουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά τη διακοπή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και για μένα το πιο σημαντικό είναι τι θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι και όχι ένα μήνα μετά με την Στεάουα. Για την ώρα δεν έχω να πω κάτι για εκείνο το παιχνίδι, τουλάχιστον κάτι ενδιαφέρον. Θα μιλήσουμε για αυτό όταν έρθει η ώρα του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version