Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ρεάλ – Γιούλ: “Σκέφτομαι μόνο τον… πόλεμο με Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μπορεί οι φήμες να τον θέλουν να αποτελεί στόχο ομάδων του NBA, αλλά ο Σέρχιο Γιούλ δεν επηρεάζεται και δηλώνει συγκεντρωμένος για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της εφετινής Euroleague.

Αρχικά, ο Σέρχιο Γιουλ ερωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τους Ρόκετς, που έχουν τα δικαιώματά του, να κάνουν γερό «μπάσιμο» για εκείνον: «Το παίρνω αυτό, όπως πάντα. Υπάρχουν φήμες και όταν νικάς τους Θάντερ, ειδικά έτσι όπως έγινε, είναι λογικό. Πιστεύω σε μερικές εβδομάδες θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Εγώ παραμένω ψύχραιμος και χαρούμενος εδώ και το έχω πει πολλές φορές. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Την Τετάρτη έχουμε ένα ματς που θα είναι… πόλεμος κόντρα στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Το μόνο που θέλω φέτος είναι να πανηγυρίσω τίτλους με τους οπαδούς μας».

Για τη νέα Euroleague: «Έχω παίξει πολλές σεζόν και κάθε διοργάνωση είναι ξεχωριστή. Πάντα με εκπλήξεις και ομάδες που δεν τις περιμένεις. Είναι απαιτητική και δύσκολη διοργάνωση, αλλά η ομάδα μας είναι έτοιμη. Είναι δύσκολο να επιλέξεις τις ομάδες του Final 4. Σίγουρα, θα διάλεγα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που είναι μία μεγάλη ομάδα, τη Φενέρμπαχτσε και από ‘κει και πέρα, μπορούν να πάνε οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα… Είναι δύσκολο να διαλέξεις μόνο τέσσερις».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε