Τετάρτη, 18 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απονομή του πρωταθλήματος – Στον «αέρα» ο ρέκορντμαν, Κάρλο Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Η απονομή του πρωταθλήματος – Στον «αέρα» ο ρέκορντμαν, Κάρλο Αντσελότι
Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε και μαθηματικά το 35ο πρωτάθλημα στην Ιστορία της και… σήκωσε την κούπα μέσα στο “Μπερναμπέου”. Στον ουρανό σήκωσαν τον Κάρλο Αντσελότι οι “μερένγκες”, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει πετύχει κάτι μοναδικό.

Το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγυρίζει από σήμερα (30.04.2022) η Ρεάλ Μαδρίτης.Οι «μερένγκες» εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο στην Ισπανία, επικρατώντας 4-0 στο «Μπερναμπέου» της Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Ο Κάρλο Αντσελότι άφησε εκτός ενδεκάδας τους μισούς και πλέον βασικούς (Μπενζεμά, Βινίσιους, Κρόος, Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί, Καρβαχάλ), αλλά έστω κι έτσι οι Μαδριλένοι δεν είχαν καμία διάθεση να χαλάσουν το… πάρτι που είχε στηθεί από νωρίς στο “Μπερναμπέου”.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες και τους οπαδούς να πανηγυρίζουν και τους Μαρσέλο και Μπενζεμά να ανεβαίνουν στα επίσημα για να πάρουν το τρόπαιο του πρωταθλητή και να το πάνε στους συμπαίκτες τους.

 

Ταυτόχρονα, ο Κάρλο Αντσελότι κατέκτησε πρωτάθλημα και στην 5η “μεγάλη” λίγκα στην οποία προπόνησε ομάδα, (είχαν προηγηθεί αυτά με Μίλαν, Τσέλσι, Παρί και Μπάγερν) και έγραψες… ιστορία.

Ο 63χρονος Ιταλός τεχνικός έγινε ο πρώτος προπονητής, που στέφεται πρωταθλητής και στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις