Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέος «πονοκέφαλος» με τον Μούσα να σκέφτεται το NBA

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέος «πονοκέφαλος» με τον Μούσα να σκέφτεται το NBA
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε φέτος δύο από τους κορυφαίους παίκτες της, με τον Πουαριέ να συνεχίζει στην Τουρκία και τον Γιαμπουσέλσε να φεύγει για το NBA, αλλά φαίνεται ότι θα έχει και νέο… πονοκέφαλο με τον Ντζάναν Μούσα.

Μετά από μία φοβερή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ντζάναν Μούσα δήλωσε ότι έχει επίσης στο μυαλό του την επιστροφή του στις ΗΠΑ για το NBA, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα μεγάλη απώλεια για τη “Βασίλισσα”. Ο Βόσνιος γκαρντ αποκάλυψε πάντως ότι υπάρχουν συζητήσει και για νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Οι δηλώσεις του Μούσα

«Υπέγραψα συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Είχαν (σ.σ. από τη Ρεάλ) την επιλογή είτε να επεκτείνουν είτε να λύσουν το συμβόλαιο και τώρα αποφάσισαν να το επεκτείνουν. Τώρα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχω άλλα σχέδια. Φυσικά, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό.

Προσπαθώ να παραμείνω συγκεντρωμένος σε αυτή τη σεζόν και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ και ελπίζω ότι αν έρθει μια καλή προσφορά, θα μπορέσω να μείνω στη Μαδρίτη για πολλά χρόνια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις