Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο πατέρας του Ντάνι Καρβαχάλ συνόδευσε το πούλμαν των πρωταθλητών Ευρώπης ως έφιππος αστυνομικός

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο πατέρας του Ντάνι Καρβαχάλ συνόδευσε το πούλμαν των πρωταθλητών Ευρώπης ως έφιππος αστυνομικός
Reuters

Ο πατέρας του Ντάνι Καρβαχάλ είναι έφιππος αστυνομικός και συνόδευσε το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την παρέλαση της ομάδας στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσα, για τον εορτασμό της κατάκτησης του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην Ισπανία με το 15ο τρόπαιο Champions League στην ιστορία της και το γιόρτασε μαζί με τους οπαδούς της. Ο εκ των σκόρερ του τελικού με την Ντόρτμουντ, Ντάνι Καρβαχάλ, είχε μια… ιδιαίτερη συνοδεία, πάω στο πούλμαν των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο πατέρας του βρέθηκε στο πλάι του.

Τα μέτρα ασφαλείας για το πούλμαν της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ήταν αυστηρά. Μάλιστα, το συνόδευσε και έφιππη αστυνομία.

Μεταξύ των συγκεκριμένων αστυνομικών ήταν και ο πατέρας του Ντάνι Καρβαχάλ (αυτό είναι το επάγγελμά του).

Μάλιστα, ο εκ των σκόρερ του τελικού του Champions League (2-0 κόντρα στην Ντόρτμουντ με τον Ισπανό να ανοίγει το σκορ και τον Βινίσιους να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας) πήρε το τρόπαιο και φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του!

Σύμφωνα με τα Μέσα στην Ισπανία, οι δρόμοι της Μαδρίτης “βούλιαξαν” από περισσότερους από 550 χιλ. οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο των πανηγυρισμών για το 15ο Champions League, στο δρόμο για το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”!

Φυσικά δεν έλειψε και η… παραδοσιακή επίσκεψη, στο άγαλμα της Κυβέλης στο οποίο ο αρχηγός της Ρεάλ, Νάτσο, φόρεσε τη σημαία του συλλόγου!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις