Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν: Απίστευτο ξύλο στο παρκέ πριν το τέλος του αγώνα

Η Παρτιζάν έκανε… παρέλαση στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs της Euroleague, αλλά τα αίματα “άναψαν” λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ανάμεσα στους παίκτες τω δύο ομάδων.

Με το σκορ στο 95-80 υπέρ της Παρτιζάν, ο Γιουλ έκανε ένα φάουλ χωρίς λόγο στον Πάντερ κι αυτός αντέδρασε έντονα για να επικρατήσει χάος αμέσως μετά, με συμπλοκές μεταξύ πολλών παικτών.

Έπεσε μάλιστα άγριο ξύλο και οι διαιτητές απέβαλλαν αμέσως τον Πάντερ, ενώ στη συνέχεια εξέτασαν τη φάση στο video για να “μοιράσουν” κι άλλες ποινές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου
Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΛ έφτασε, με τους “βυσσινί” να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας
ΑΕΛ: Ξέσπασμα χαράς και «ντου» οπαδών για την επιστροφή στη Super League – Άλογο, πούλμαν και απονομή τροπαίου