Site icon NewsIT

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 4-1: Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Ζούνιορ «οδηγούν» τη «Βασίλισσα» στην κορυφή

09.01.2022 | 00:01
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 4-1: Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Ζούνιορ «οδηγούν» τη «Βασίλισσα» στην κορυφή

Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Valencia - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - January 8, 2022 Real Madrid's Vinicius Junior celebrates scoring their second goal with Karim Benzema REUTERS/Susana Vera

Με τους Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Zούνιορ να σκοράρουν για ένα ακόμη φετινό ματς (έχουν τα 29 από τα 45 γκολ της ομάδας τους) η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 4-1 επί της Βαλένθια και να αυξήσει τη διαφορά της στην κορυφή της “La Liga”.

Οι Μαδριλένοι χρειάστηκαν ένα πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να ανοίξουν το σκορ με τον Γάλλο επιθετικό, για να πάρει τη… σκυτάλη στο δεύτερο μέρος ο Βραζιλιάνος και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, με δύο δικά του γκολ.

Οι “νυχτερίδες” από την πλευρά τους, που διαμαρτυρήθηκαν δικαίως για τη φάση του πέναλτι στο πρώτο γκολ, μείωσαν το σκορ μετά από δικό τους πέναλτι με τον Γκέδες, αλλά ο Μπενζεμά “χτύπησε” ξανά στο τέλος για το τελικό 4-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε έτσι στο +8 από τη δεύτερη θέση και τη Σεβίλλη, η οποία είχε όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα από τη “Βασίλισσα”, λόγω των αναβολών για τον κορονοϊό. Η δε Βαλένθια έμεινε με το… επικό tweet για το πέναλτι των “μερένγκες”, στο οποίο τάγκαρε και το Casa de Papel, γράφοντας: «Αυτό με τις ληστείες της Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να γίνεται κάτι επαναλαμβανόμενο»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version