Κυριακή, 6 Οκτ.
23oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2-0: Πύρρειος νίκη, αποχώρησε με φορείο ο Καρβαχάλ

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 2-0: Πύρρειος νίκη, αποχώρησε με φορείο ο Καρβαχάλ
Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τη… δουλειά κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-0) και -με ματς περισσότερο από την Μπαρτσελόνα- έπιασε τους Καταλανούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη La Liga. Τρομερό γκολ ο Βινίσιους, που έγινε αναγκαστική αλλαγή. “Σοκ” στους γηπεδούχους με τον τραυματισμό του Καρβαχάλ λίγο πριν τη λήξη.

Μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία της στην έδρα της Ατλέτικο, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στη La Liga, επικρατώντας στο “Μπερναμπέου’ της Βιγιαρεάλ με 2-0.

Ο Φέντε Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ στο 14′ με έναν “κεραυνό” έξω από την περιοχή, για να έρθει στο 73′ ο Βινίσιους -με ένα υπέροχο σουτ- και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Ο Βραζιλιάνος, λίγα λεπτά αργότερα, προκάλεσε ανησυχία στους ανθρώπους της Ρεάλ αφού χτύπησε στον ώμο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Σοβαρός φαίνεται ότι ήταν ο τραυματισμός του Καρβαχάλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σε μια προσπάθεια ν’ απομακρύνει την μπάλα, ο αρχηγός της Ρεάλ έκανε υπερέκταση του γονάτου του.

Ο Καρβαχάλ έπεσε στο έδαφος, σφάδαζε, σηκώθηκε αλλά αδυνατούσε να πατήσει το πόδι του στο χορτάρι και τελικά αποχώρησε σε φορείο, κλαίγοντας.

Με τη νίκη αυτή στο ματς της 9ης αγωνιστικής, η Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (21 βαθμούς), με τους Καταλανούς όμως να έχουν ένα ματς λιγότερο (παίζουν την Κυριακή [06.10.2024, 17:15] στην έδρα της Αλαβές).

Αποτελέσματα και σκόρερ της 9ης αγωνιστικής στη La Liga:

Λεγανές-Βαλένθια 0-0

Εσπανιόλ-Μαγιόρκα 2-1

(18΄ Κουμπούλα, 47΄ Χοφρέ – 68΄ Ραϊγιο)

Χετάφε-Οσασούνα 1-1

(21΄ Γιλντιρίμ – 60΄ Μπούντιμιρ)

Λας Πάλμας-Θέλτα 0-1

(28΄ Ιγκλέσιας)

Βαγιαδολίδ-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2

(51΄ Αμαλάχ – 57΄, 80΄ Ντε Φρούτος)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 2-0

(14′ Βαλβέρδε, 73′ Βινίσιους)

Χιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 06/10

Αλαβές-Μπαρτσελόνα 06/10

Σεβίλλη-Μπέτις 06/10

Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 06/10

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις