Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ έως και ένα μήνα λόγω τραυματισμού

Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ έως και ένα μήνα λόγω τραυματισμού
Reuters

Δυσάρεστα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, μετά τον τραυματισμό του στη σημερινή (23.08.2024) προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρότι στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι είχε εμφανιστεί καθησυχαστικός, οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον πελματιαίο μυ του δεξιού ποδιού, προκαλώντας έτσι τεράστιο “πονοκέφαλο” στον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και η σχετική ενημέρωση των “μερένγκες” δεν προσδιορίζει το διάστημα της απουσίας του, θεωρείται σίγουρο ότι ο Μπέλιγχαμ θα μείνει εκτός γηπέδων ως τη διακοπή του Σεπτεμβρίου και θα χάσει τα πρώτα ματς του Nations League (όπου η εθνική Αγγλίας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο της League B με την Ελλάδα).

Θα απουσιάσει σίγουρα από τα επόμενα τρία παιχνίδια των Μαδριλένων στη La Liga, με Βαγιαδολίδ, Λας Πάλμας και Μπέτις, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο το διάστημα της απουσίας του να φτάσει στον ένα μήνα.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο διεθνής άσος θα απουσιάσει πιθανότατα από την πρεμιέρα της League Phase του Champions League (17-19/9).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις