Site icon NewsIT

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τους τραυματίες Γιουλ, Τέιλορ και Ράντολφ

14.04.2019 | 17:03
Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τους τραυματίες Γιουλ, Τέιλορ και Ράντολφ

Η σειρά Ρεάλ - Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ της Euroleague ξεκινάει την Τετάρτη (17/4) κι ο προπονητής των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, ενημέρωσε για τους τραυματισμούς των Γιουλ, Τέιλορ και Ράντολφ.

Έναν “πονοκέφαλο” λιγότερο θα έχει ο Παναθηναϊκός στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τα πλέι οφ της Euroleague. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης με την Ομπραντόιρο, ο Πάμπλο Λάσο επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με το “τριφύλλι” στη Μαδρίτη, ενώ είναι δύσκολο να προλάβει και την τρίτη αναμέτρηση στην Αθήνα.

Ο Γιουλ θα είναι εκτός αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ δύσκολο να τον έχουμε μαζί μας και την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα”, τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για τους Τέιλορ και Ράντολφ, δήλωσε: “Ο Τέιλορ είχε ένα πρόβλημα στην πλάτη, έχασε μερικές προπονήσεις, όμως αύριο θα τον έχουμε μαζί μας, όπως και τον Ράντολφ, ο οποίος είχε δεχτεί ένα χτύπημα στον ώμο και είχε χάσει κάποιες προπονήσεις, αλλά αύριο θα τον έχουμε μαζί μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version