Αθλητικά

Ρεν – Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα του αγώνα με την «πράσινη» κερκίδα στη Γαλλία

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρεν στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, χάνοντας μία μοναδική ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τη Ρεν να μένει με παίκτη λιγότερο και τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει σε 1-1, η συνέχεια δεν ήταν η επιθυμητή για τους “πράσινους”, που κατάφεραν να χάσουν το ματς στη Γαλλία.

Η παρακάμερα του PAO TV κατέγραψε έτσι την εναλλαγή των συναισθημάτων, αλλά και τη φοβερή “πράσινη” κερκίδα, που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο γήπεδο της Ρεν.

Η παρακάμερα του Ρεν – Παναθηναϊκός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα