Τετάρτη, 16 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ρέντη: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ εφήβων με 3 τραυματίες

Ρέντη: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ εφήβων με 3 τραυματίες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το βράδυ της Τρίτης (15/10/24) στο Ρέντη, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ των ομάδων Ιωνικός Νίκαιας – ΔΑΣ Δραπετσώνας η κατάσταση ξέφυγε με τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια και να υπάρχουν 3 τραυματισμοί.

Καθόλου ομαλά δεν κύλισε το φιλικό παιχνίδια ανάμεσα στον Ιωνικό Νίκαιας και ΔΑΣ Δραπετσώνας, στο Ρέντη, καθώς πριν τη λήξη της αναμέτρησης ένα σπρώξιμο ανάμεσα στους αθλητές, «άναψε» το φυτίλι με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν και οι αθλητές να έρθουν στα χέρια.

Το γήπεδο μετατράπηκε κυριολεκτικά σε ρίνγκ με τα πλάνα να προκαλούν σοκ. Μάλιστα στα επεισόδια συμμετείχαν ακόμα και οι θεατές που βρίσκονταν στις κερκίδες με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου. Από τα επεισόδια υπήρξαν 3 τραυματίες, με 2 παίκτες του Ιωνικού και 1 φίλαθλο αλβανικής καταγωγής. Ευτυχώς κανένας εκ των 3 δεν έχει κάτι σοβαρο.

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, προκειμένου να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το άσχημο περιστατικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις