Site icon NewsIT

Ριμπάλτα: «Η ΑΕΚ να γίνει μια ομάδα που θα βρίσκεται στα top ευρωπαϊκά κλαμπ»

11.10.2024 | 21:20
Ριμπάλτα: «Η ΑΕΚ να γίνει μια ομάδα που θα βρίσκεται στα top ευρωπαϊκά κλαμπ»

Η ΑΕΚ παρουσίασε το νέο Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ομάδας Χαβιέρ Ριμπάλτα, με τον Ισπανό στις πρώτες του δηλώσεις να αναφέρεται στους στόχους που έχει με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, Χαβιέρ Ριμπάλτα επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Παρασκευή (11/10) την «OPAP Arena» κι ανέλυσε τις σκέψεις του για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει τα επόμενα χρόνια, μαζί με τον ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο 42χρονος Ισπανός μίλησε στο κανάλι των «κιτρινόμαυρων» και «παρουσίασε» τον εαυτό του: «Είμαι ο Χαβιέρ Ριμπάλτα. Είμαι 44 χρονών και είμαι Ισπανός από τη Βαρκελώνη.

Θέλουμε να ‘χτίσουμε’ ένα σύλλογο πιο κοντά στα top ευρωπαϊκά κλαμπ. Ο ιδιοκτήτης, κ. Ηλιόπουλος, μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ και το όραμά του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει για το κλαμπ. Οκέι.

Από τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε!» ανέφερε ο Ισπανός.

Η πρώτη του Χαβιέρ Ριμπάλτα στην OPAP Arena! | AEK F.C.

«Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είναι ο νέος Διευθυντής Ποδοσφαίρου (Director of Football) της ΠΑΕ ΑΕΚ και ήδη έχει πιάσει δουλειά. Ο 44χρονος Ισπανός… σήκωσε μανίκια από την πρώτη στιγμή που αφίχθη στην Αθήνα, αρχίζοντας από τα Σπάτα, όπου είχε συνεργασίες με τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και γενικά όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Χθες το απόγευμα ήρθε η ώρα να επισκεφτεί για πρώτη φορά και τα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και να ξεναγηθεί σε όλους τους χώρους της OPAP Arena.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV τόνισε: “Είμαι ο Χαβιέρ Ριμπάλτα. Είμαι 44 χρονών και είμαι Ισπανός από τη Βαρκελώνη. Θέλουμε να “χτίσουμε” ένα σύλλογο πιο κοντά στα τοπ Ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ο ιδιοκτήτης, κ. Ηλιόπουλος, μου παρουσίασε ένα πρότζεκτ και το όραμά του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που θέλει να κάνει για το κλαμπ. ΟΚ.

Από τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε! Vamos AEK!» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση.

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version