Site icon NewsIT

Ρίο 2016: Απίστευτο! Έβγαλαν όπλο στον Λόχτε και τον λήστεψαν

14.08.2016 | 18:06
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ράιαν Λόχτε ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 4x200μ. στο ελεύθερο ανδρών, ωστόσο δεν θα του μείνει μόνο αυτή η στιγμή αξέχαστη από τους Ολυμπιακούς του Ρίο. O Αμερικανός χρυσός Ολυμπιανίκης είχε μία άσχημη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, καθώς άγνωστοι τον απείλησαν με τη χρήση όπλου!

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 32χρονος αθλητής προσκλήθηκε, μαζί μ’ ακόμη τρεις Αμερικανούς συναδέλφους του, απ’ τον Βραζιλιάνο κολυμβητή, Τιάγκο Περέιρα σ’ ένα πάρτι στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά, αφού άγνωστοι τον απείλησαν εκεί με τη χρήση όπλου.

Ευτυχώς, η κατάσταση δεν ξέφυγε και ο Λόχτε είναι σώος και αβλαβής. Σύμφωνα με το “Fox Sports”, αμέσως μετά το περιστατικό τηλεφώνησε στη μητέρα του, η οποία έφυγε απ’ το ξενοδοχείο που διαμένει στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του.

Μάλιστα, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, αποκάλυψε πως έκλεψαν το πορτοφόλι του Λοχτε, που χαρακτήρισε την συγκεκριμένη εμπειρία ως τρομακτική. Παρόλα αυτά, την ίδια ώρα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής διαψεύδει το συμβάν, χαρακτηρίζοντάς αναληθή την είδηση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version