Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ριο 2016: Αυτά είναι τα παιδιά της Ελλάδας! [pics]

Ριο 2016: Αυτά είναι τα παιδιά της Ελλάδας! [pics]

Όλοι τους με κόπους και θυσίες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο. Όλοι τους νέοι άνθρωποι με όνειρα και αυτό το “κάτι” παραπάνω από όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.

Τα κορίτσια και τα αγόρια της Ελλάδας που ζει μια συνεχή μιζέρια τα τελευταία χρόνια, μας κάνουν πάλι να ονειρευόμαστε και να χαιρόμαστε μαζί τους. Να κλαίμε μαζί τους στην επιτυχία, να κλαίμε μαζί τους στην αποτυχία και να ελπίζουμε.

Παιδιά που αθόρυβα και με προσωπικό κόστος πάλεψαν και θα συνεχίσουν να παλεύουν. Και να μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να είμαστε συνεχώς κοντά τους και στην επιτυχία και στην αποτυχία και στην προσπάθεια. Και στο πριν και στο μετά. Και στο τώρα και στο αύριο. Οι αθλητές που εκπροσωπούν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είναι αυτοί που τα βάζουν με τα θηρία και ενίοτε τα κατατροπώνουν.

Είναι αυτοί που προπονούνται σε παράγκες, είναι αυτοί που χάνονται για μήνες από τα σπίτια και τις οικογένειές τους. Είναι αυτοί που βάζουν από την τσέπη τους και στην επιτυχία είναι όλοι εκεί να κλέψουν λίγη από την δόξα και στην αποτυχία κανείς δεν τους δίνει σημασία. Οφείλουμε να ξέρουμε τουλάχιστον τα ονόματά τους. Τα πρόσωπά τους.

Όπως γνωρίζουμε την κάθε ανόητη τηλεπερσόνα. Γιατί αυτά τα παιδιά είναι πρότυπο για τους μικρότερους. Αυτά είναι τα παιδιά της Ελλάδας!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης

Ο Βύρων Κοκαλάνης

Η Αικατερίνη Νικολαϊδου και η Σοφία Ασουμανάκη

Ο Δημήτρης Κουλούρης

Ο Βλάσης Μάρας

Η Βασιλική Μιλλούση

Ο Γιάννης Μιτάκης

Ο Ρομάν Μουστόπουλος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας

Η Ευαγγελία Ψάρρα

Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης

Παναγιώτης Μαγδανής, Στέφανος Ντούσκος, Γιάννης Πέτρου, Σπυρίδων Χρήστος Γιάνναρος

Η Βασιλική Βουγιούκα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε