Site icon NewsIT

Ρίο 2016: Πυγμάχος έδειξε το… δάχτυλο και δήλωσε: “Είναι γαμ@@@οι κλέφτες” [vid]

16.08.2016 | 20:50
ΦΩΤΟ twitter.com/JOEdotie

ΦΩΤΟ twitter.com/JOEdotie

Ξέσπασε για τον αποκλεισμό του! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία των 56 κιλών της ερασιτεχνικής πυγμαχίας και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο, Μάικλ Κόνλαν δεν πήρε με.. καλό μάτι την ήττα του στον προημιτελικό από τον Βλάντιμιρ Νίκιτιν.

Θεωρώντας πως αδικήθηκε κατάφωρα, ο Ιρλανδός πυγμάχος ύψωσε στο τέλος το μεσαίο του δάχτυλο προς τους κριτές, έξαλλος για την ήττα του! Μάλιστα, αποθεώθηκε από τον κόσμο, που μάλλον είχε την ίδια άποψη με τον Νίκιτιν.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του την ώρα που πήγε προς τα αποδυτήρια, τα… έχωσε στους διαιτητές και τους κριτές, ενώ έδωσε συνέντευξη σε ιρλανδικό κανάλι, κατακεραυνώνοντας τη Διεθνή Ομοσπονδία της Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας: “Ήρθα εδώ για να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Τα όνειρά μου μόλις καταστράφηκαν. Ξέρετε ότι έχω ήδη μια μεγάλη καριέρα. Και αυτοί εδώ (σ.σ. εννοώντας τους ανθρώπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας του αθλήματος); Πάντα ήταν γαμ…οι κλέφτες. Η ερασιτεχνική πυγμαχία είναι βρώμικη. Από την κορυφή ως τα νύχια”!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version