Η χρυσή Ολυμπιονίκης Μπριάνα Ρόλινς περιέγραψε την συνεργασία τους ως μία «αδελφότητα», ενώ η Κάστλιν πρόσθεσε: “Νομίζω ότι είναι απλά πολύ καλό που είμαι μέρος σε αυτό το μαγικό σύνολο. Λειτουργούμε πραγματικά ως ομάδα όχι ως άτομα. Δουλεύουμε μαζί, προσευχόμαστε μαζί μέχρι εδώ φτάσαμε εξαιτίας αυτής τη δουλειάς”.
Η Κάστλιν αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο στα θύματα των εγκλημάτων με όπλο, μιας και είναι κάτι που έχει βιώσει, αφού ο πατέρα της δολοφονήθηκε σε μια αποτυχημένη προσπάθεια ληστείας σε ένα ξενοδοχείο όπου ήταν διευθυντής.
«Εχω βιώσει την απώλεια του πατέρα μου στην ηλικία των 12 έως θύμα της ένοπλης βίας,» είπε η 28χρονη. «Θέλω να συνδεθώ περισσότερο με τους νέους που έχουν πέσει θύματα της ένοπλης βίας. Όταν ήμουν νέα, είχα σίγουρα μια πολύ καλή καθοδήγηση, αλλά μερικές φορές δεν είχα κάποιον της ηλικίας μου που πραγματικά θα μπορούσε να μου μιλήσει πάρα πολύ, να είναι κοντά μου».
Οι συναθλήτριές της επίσης, έπρεπε να ξεπεράσουν εμπόδια και να αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις, νωρίς στην ζωής τους. Η Άλι όταν ο πατέρας της αυτοκτόνησε και η Ρόλινς, όταν ο πατέρας της μπήκε στη φυλακή.
Η πιο πρόσφατη πρόκληση για την Άλι, μία από αυτές αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αθλήτριες σε όλο τον κόσμο, ήταν να επιστρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την γέννηση του παιδιού της. Ο 15 μηνών Τίτους, έχει τώρα δύο γονείς ασημένιους Ολυμπιονίκες καθώς ο πατέρας του Μάικλ Τίνσλι τερμάτισε δεύτερος στα 400 μέτρα με εμπόδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
«Ήξερα ότι επρόκειτο να είναι δύσκολος ο δρόμος της επιστροφής. Βλέπω τις μητέρες αγωνίζονται για να ξαναφτιάξουν το σώμα τους,» δήλωσε η Άλι. «Είμαι χαρούμενη που ήμουν σε θέση να επιστρέψω και να επανέλθω τόσο γρήγορα. Έχω το γιο μου εδώ μαζί μου και αυτός παίζει το πιο σημαντικό ρόλο».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ