Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ριβάλντο για Ολυμπιακό: «Πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο»

Ριβάλντο για Ολυμπιακό: «Πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο»

Ο Ριβάλντο θέλησε να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League, με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να αναφέρει πως νιώθει υπερήφανος που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League της σεζόν 2023/24 με αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» να στέλνουν συγχαρητήρια για το συγκεκριμένο επίτευγμα του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται και ο Ριβάλντο, με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία φορά την φανέλα του Ολυμπιακού και αναφέρει πως είναι υπερήφανος που αποτέλεσε μέρος της ιστορίας των Πειραιωτών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rivaldo Ferreira (@rivaldo)

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το μεγάλο επίτευγμά του με την κατάκτηση του Conference League, το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ υπερήφανος που έπαιξα για αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που ήταν μέρος της ιστορίας μου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τον σπουδαίο τίτλο”, ήταν το σχόλιο του “Ρίμπο”, ο οποίος στο διάστημα της παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις