Σάββατο, 3 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ρόμα – Ολυμπιακός 1-1: Φιλική ισοπαλία με σκόρερ με θετικό πρόσημο για τους Πειραιώτες

Ρόμα – Ολυμπιακός 1-1: Φιλική ισοπαλία με σκόρερ με θετικό πρόσημο για τους Πειραιώτες
eurokinissi

Ο Ολυμπιακός και η Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε φιλική αναμέτρηση στην Ιταλία, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζουν καλή εικόνα. Σκόρερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ρόντινεί, ξεχώρισε ο Βέλντ, ο οποίος είχε δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Ρόμα σε ένα αρκετά δυνατό φιλικό, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αγωνίζεται με περισσότερους από τους βασικούς της ποδοσφαιριστές σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα απέναντι στην Τερνάνα.

Το σκορ στο παιχνίδι «άνοιξε» με πέναλτι ο Πελεγκρίνι στο 17΄, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 22΄με τον Ρόντινει. Επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού στις 8 Αυγούστου απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκης, στην πρόβα τζενεράλε των «ερυθρόλευκων» πριν από την έναρξη της Super League.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα (76′ Ρέτσος), Βέλντε, Μπιέλ, Τσικίνιο, Ροντινέι, Μπακούλας (88′ Μουζακίτης), Ντόη, Κωστούλας

Ρόμα: Σβίλαρ, Τσελίκ (46′ Ελ Σαραουί), Μαντσίνι (46′ Ντιμπάλα), Εντικά (69′ Κουμπουλά), Ανχελίνο (82′ Νταλ), Κριστάντε (46′ Μπόβε), Λε Φέε (83′ Γκαζιάνι), Πελεγκρίνι (46′ Σανγκαρέ), Σουλέ (69′ Πισίλι), Άμπραχαμ (46′ Σμόλινγκ), Ζαλέβσκι (46′ Ντόβμπικ)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις