Site icon NewsIT

Ρόμα: Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη θέση του προπονητή

18.09.2024 | 11:41
Ρόμα: Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη θέση του προπονητή

Soccer Football - Serie A - Juventus v AS Roma - Allianz Stadium, Turin, Italy - September 1, 2024 AS Roma coach Daniele De Rossi reacts REUTERS/Alberto Lingria

Η Ρόμα αποφάσισε να βάλει τέλος στη θητεία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι ως προπονητή της ομάδας, μετά από μία σειρά άσχημων αποτελεσμάτων στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ντε Ρόσι ανέλαβε τη θέση του προπονητή στη Ρόμα, μετά το “διαζύγιο” με τον Μουρίνιο την περασμένη σεζόν και βελτίωσε την εικόνα της ομάδας, αλλά με τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη φετινή Serie A, αποτελεί ήδη παρελθόν από τον πάγκο της. 

Η ανακοίνωση της Ρόμα

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον ρόλο του ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Η απόφαση του συλλόγου λαμβάνεται προς το συμφέρον της ομάδας, προκειμένου να μπορέσει να ξαναμπεί άμεσα στον επιθυμητό δρόμο, τη στιγμή, που η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της.

Στον Ντανιέλε, ο οποίος θα είναι πάντα στο σπίτι του στο Giallorossi Club, ένα ευχαριστώ από καρδιάς για τη δουλειά, που έγινε τους τελευταίους μήνες με πάθος και αφοσίωση. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version