Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Οι Ισπανοί «βλέπουν» πίεση απ’ τον Πολωνό για να πάει στην Μπαρτσελόνα

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Οι Ισπανοί «βλέπουν» πίεση απ’ τον Πολωνό για να πάει στην Μπαρτσελόνα
Reuters

Ο 33χρονος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φέρεται να επιθυμεί να αφήσει την Μπάγερν Μονάχου μετά από 8 χρόνια, με την Μπαρτσελόνα να παρουσιάζεται ως ο νέος “στόχος” του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική «Sport», ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα πιέζει τον εκπρόσωπό του, Πίνι Ζάχαβι, ώστε να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Ζουάν Λαπόρτα.

Ο πολύπειρος στράικερ της Μπάγερν Μονάχου θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του κορυφαίου παίκτη της, αλλά οι σχετικές συζητήσεις έχουν “παγώσει”, με τον Λεβαντόφσκι να μη δείχνει διατεθειμένος να το επεκτείνει (λήγει το καλοκαίρι του 2023).

Φυσικά, η Μπάγερν θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, ώστε να τον… αφήσει, έναν χρόνο πριν λήξει η μεταξύ τους συμφωνία.

Το δημοσίευμα τονίζει πως η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να κάνει… υπέρβαση για τον “Λέβα”, ενώ και ο ίδιος έχει «ζεσταθεί» από την παρουσία του Τσάβι στον πάγκο των “μπλαουγκράνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις