Παρασκευή, 13 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ρότα για την αλλαγή του στο ΑΕΚ – Άρης: «Είπαν στον Γιαννίκη ότι θα πάρω κόκκινη κάρτα»

Ρότα για την αλλαγή του στο ΑΕΚ – Άρης: «Είπαν στον Γιαννίκη ότι θα πάρω κόκκινη κάρτα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Λάζαρος Ρότα έγινε αλλαγή στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου στο ΑΕΚ – Άρης, από τον Αργύρη Γιαννίκη και μετά το τέλος της αναμέτρησης εξήγησε την απόφαση του προπονητή του.

Ο διεθνής μπακ υποστήριξε ότι μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε και ένα ακόμη φάουλ που έκανε στο ματς, μεταφέρθηκε στον πάγκο του, ότι θα δεχθεί κόκκινη σε επόμενο σκληρό μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Τρικαλινό τεχνικό. 

Οι δηλώσεις του Ρότα

«Μετά το σκληρό μαρκάρισμα νομίζω πως του είπε ο 4ος, δεν ξέρω ποιος, πως αν κάνω άλλο ένα μαρκάρισμα πως θα “φάω” κόκκινη. Μου είπε ο προπονητής πως δεν είχε επιλογή, τον είχε ενημερώσει ο 4ος ότι θα δεχτώ κόκκινη στο επόμενο δυνατό μαρκάρισμα. Προστάτεψε την ομάδα, λογικό ήταν να με βγάλει. Μου είπε ο προπονητής ‘δεν είχα επιλογή΄, του είπαν αυτό που σας είπα. Στεναχωρήθηκα που βγήκα γιατί είχε έρθει να με δει για πρώτη φορά η μητέρα μου, αλλά καταλαβαίνω. Νευρίασα με τον εαυτό μου, ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Το αγαπημένο μου σύνθημα είναι το “να παίζει η ΑΕΚάρα στα Φιλαδέλφεια… Πρώτα ο Θεός, μακάρι…».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις