Τρίτη, 2 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ρουμανία – Ολλανδία: Με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024 οι «οράνιε»

Ρουμανία – Ολλανδία: Με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024 οι «οράνιε»
Reuters

Η Ρουμανία και η Ολλανδία κοντράρονται για την φάση των «16» στο Euro 2024, με τους «οράνιε» που είναι φαβορί στο ζευγάρι να θέλει τη πρόκριση για την επόμενη φάση στο τουρνουά.

Ο αγώνας που «ανοίγει» την αυλαία των παιχνιδιών της Τρίτης (2/07/24) στο Euro 2024 διεξάγεται στην «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης, με την Ολλανδία να έχει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ρουμανία.

Μια αναμέτρηση στην οποία και οι δυο ομάδες έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στο τουρνουά (μια νίκη, μια ισοπαλία, μια ήττα), με την ομάδα προκρίνεται να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ρουμάνοι έρχονται στην αναμέτρηση έχοντας τερματίσει στην πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου, στον οποία υπήρχαν το Βέλγιο, η Ουκρανία και η Σλοβακία.

Από την πλευρά της η Ολλανδία τερμάτισε πίσω από Αυστρία και Γαλλία στον τέταρτο όμιλο, με τους «οράνιε» ωστόσο λόγω ονόματος και ποιότητας να έχουν τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι.

Ωστόσο όπως έδειξαν και η Ελβετία απέναντι στην Ιταλία και η Σλοβακία κόντρα στην Αγγλία, αλλά και η Σλοβενία ενάντια στη Πορτογαλία, στο Euro 2024 τα φαβορί τα έχουν βρει σκούρα ενάντια στα αουτσάιντερ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις