Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ρουμανία – Ολλανδία: Τα παπούτσια που λίγο έλειψε να εμποδίσουν το τρίτο γκολ των «οράνιε» στο ματς των «16» του Euro 2024

Ρουμανία – Ολλανδία: Τα παπούτσια που λίγο έλειψε να εμποδίσουν το τρίτο γκολ των «οράνιε» στο ματς των «16» του Euro 2024

Πολλά αντικείμενα έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο της “Αλιάνζ Αρένα” του Μονάχου, στην αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Ρουμανία (3-0) για τους “16” του Euro 2024. Από ποτήρια και φουσκωτές μπάλες, μέχρι… παπούτσια, με τον τερματοφύλακα των ηττημένων να κλωτσάει ένα, στο τρίτο γκολ των “οράνιε”.

Η αναμέτρηση της Ολλανδίας με τη Ρουμανία είχε αρκετή ένταση, με τους “οράνιε” να επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους, να επικρατούν με 3-0 και να προκρίνονται στα προημιτελικά του Euro 2024. Οι οπαδοί των ηττημένων που βρέθηκαν στην εξέδρα, δεν κάθισαν… φρόνιμοι, πετώντας πολλά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και παπούτσια.

Κοντά στη γραμμή του πλαγίου αλλά και στην εστία που αμύνθηκε η ομάδα τους στο δεύτερο ημίχρονο -και δέχθηκε δυο γκολ- οι φίλοι της Ρουμανίας γέμισαν τον τόπο με άδεια ποτήρια μπύρας, μπουκαλάκια με νερό και άλλα αντικείμενα. Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα ήταν δυο παπούτσια, που βρέθηκαν στην περιοχή του τερματοφύλακα, Φλορίν Νίτα.

ΦΩΤΟ REUTERS

Όπως φαίνεται και στο video από το τρίτο γκολ της Ολλανδίας, τη στιγμή που ο Μάλεν έκανε την ατομική του προσπάθεια, δεν απέφυγε μόνο έναν αμυνόμενο, αλλά και ένα λευκό παπούτσι.

Την ίδια στιγμή, ο τερματοφύλακας της Ρουμανίας προσπάθησε να κινηθεί και να καλύψει σωστά την εστία του και κλώτσησε το δεύτερο παπούτσι του ζευγαριού που βρέθηκε δίπλα του, προκειμένου να μην τον εμποδίσει κατά την επέμβαση που ήθελε να κάνει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις