Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ρουμανία – Ελβετία: Ηρθε η βολική ισοπαλία

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ισόπαλη, 1-1, έληξε η αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Ελβετία στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2016.

Με αυτό το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες ελπίζουν στην πρόκρισή τους στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Ο Χάρις Σεφέροβιτς είχε δύο ευκαιρίες στο 6′ και στο 16′. Στην πρώτη αστόχησε σε σουτ στην κίνηση και στη δεύτερη βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσιπριάν Ταταρουσάνου, που απέκρουσε το πλασέ του.

Ενα λεπτό μετά ο Στέφαν Λίχτσταϊνερ τράβηξε τη φανέλα του Αλεξάντρου Κιπτσίου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μπογκντάν Στάνκο. Η Ρουμανία είχε και δοκάρι με το κοντινό πλασέ του Κριστιάν Σαπουνάρου, ενώ η Ελβετία απείλησε στο 38′ με την κεφαλιά του Τζεμαϊλί και στο 44′ με αυτή του Λίχτσταϊνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 46′  ο Οβίντιου Χομπάν που μπήκε αλλαγή έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ των Ρουμάνων, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Ευκαιρία για το 2-0 υπήρξε και στο 52′ ‘ όταν ο Τζουρού προσπάθησε να διώξει μετά το γύρισμα του Τόρζε στον Κέσερου, λίγο έλειψε  να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 57′, ήρθε η ισοφάριση της Ελβετίς με  δυνατό αριστερό σουτ στην κίνηση του Μεχμέντι. Επειτα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ της νίκης αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Κίρικες, Γκριγκόρε, Ρατς (62′ Φίλιπ), Πρέπελιτσα, Πιντιλί (46′ Χομπάν), Στάνκου (84′ Αντόνε), Τόρζε, Κιπτσίου, Κέσερου.
ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Λίχτσταϊνερ, Σερ, Τζουρού, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκρανίτ Τζάκα, Μπεχράμι, Τζεμαϊλί (83′ Λανγκ), Σατσίρι (90′ Ταράσαϊ), Μεχμέντι, Σεφέροβιτς (64′ Εμπολό).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε