Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Σάκκαρη – Γιουάν 2-0: Εύκολη πρόκριση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Σάκκαρη – Γιουάν 2-0: Εύκολη πρόκριση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε εύκολα 2-0 σετ (6-2, 6-1) την Γιουάν Γιουέ, στους «32» του μονού στο τένις γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να προκρίνεται στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να μην αντιμετωπίζει δυσκολία ενάντια στην Γιουάν Γιουέ (Νο.40), καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη – πρόκριση για τον τρίτο γύρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Σάκκαρη με παθιασμένο παιχνίδι, έφτασε στο break που ήθελε και – αν και βρήκε μικρή αντίσταση από την Κινέζα- κατέκτησε το πρώτο σετ, παίρνοντας τα games που έκανε σερβίς και κάνοντας break στο φινάλε του, για την κατάκτησή του με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια ήταν σαρωτική και κατάφερε με 6-1 στα game να κάνει το 2-0 και να πάρει την πρόκριση για τους «16» σε ένα παιχνίδι που κράτησε 65 λεπτά.

Με τρία break στο 2ο, 4ο και 6ο game, η 29χρονη αθλήτρια δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της, η οποία παρά την προσπάθεια της παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Σάκκαρη. Αποτέλεσμα που δίνει στην ίδια το εισιτήριο για τους «16» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην καριέρα της.

Επόμενος αντίπαλος για την Μαρία Σάκκαρη θα είναι η Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ, που άφησε εκτός με 2-0 σετ (7-6(3), 6-2) την Κλάρα Μπουρέλ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις