Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: «Σφραγίζει» την πρόκρισή του στη League Phase του Europa League

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ: «Σφραγίζει» την πρόκρισή του στη League Phase του Europa League
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σάμροκ Ρόβερς (22:00, Newsit.gr, Novasports Prime) και θέλει να ολοκληρώσει τη… δουλειά -μετά το 4-0 της Τούμπας- κι έτσι να βρεθεί στη League phase του Europa League.

Τυπική διαδικασία που πρέπει να τη φέρει εις πέρας. Έχοντας για “προίκα” το 4-0 της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Σάμροκ Ρόβερς στο “Tallaght Stadium” και θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στο League phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στη League Phase της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA, με ένα νέο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στους Ιρλανδούς, που θα ενισχύσει τον ίδιο αλλά και την Ελλάδα στη βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Σε σχέση με το παιχνίδι στην Ελλάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει διαθέσιμο τον Μπράντον Τόμας, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την αποστολή στο Δουβλίνο, λόγω τραυματισμού. Χρόνο συμμετοχής, στον τελευταίο αγώνα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από την άλλη, εκτιμάται πως θα έχει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Για το βασικό σχήμα -και με το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο να ακολουθεί (01.09.2024), ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ροτέισον, θέλοντας να προστατεύσει παίκτες του.

Η Σάμροκ Ρόβερς δεν έχει να χάσει κάτι και με δεδομένο πως είναι εξασφαλισμένη η παρουσία της στο Conference League, θα κυνηγήσει την τιμητική νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός των Ιρλανδών , Στίβεν Μπράντλεϊ, δεν μπορεί να έχει στα πλάνα του τον Τζόσουα Χόνοχαν, ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως και τον Τρέβορ Κλαρκ, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στο ματς της Τούμπας.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Σάμροκ Ρόβερς (Στ. Μπράντλι): Πελς, Κλίρι, Γκρέις, Χορ, Μπερνς, Γουότς, Ο’Νιλ, Κλαρκ, Νιούτζεντ, Μαντρόιου, Γκριν

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τισουντάλι, Τσάλοφ

Διαιτητής: Ρούμσας (Λιθουανία)

Βοηθοί: Ράντιους, Σουζιεντέλις (Λιθουανία)

4ος: Βαλικόνις (Λιθουανία)

VAR: Φαν Μπούκελ (Ολλανδία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις