Αθλητικά

Σαρωτική Σάκκαρη, νίκησε άνετα την Γκοφ

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τους “16” του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την ταλαντούχα Κόκο Γκοφ με 2-0 σε 89 λεπτά κι έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στους “16” η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα (Νο.15), που νίκησε με 6-1, 6-4 την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

Η Ελληνίδα τενίστρια φαίνεται ότι έχει πάρει τον αέρα της 16χρονη Γκοφ, καθώς μετράει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, χωρίς να έχει χάσει σετ.

Η Σάκκαρη πήρε πέντε συνεχόμενα γκέιμ και προηγήθηκε 5-3, στη συνέχεια έχασε το σερβίς της και ένα set-point στο 5-4, αλλά κράτησε την ψυχραιμία της και πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Από κει και πέρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τον έλεγχο, έκανε νωρίς break στο δεύτερο σετ και έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο 6-2.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-4: Η ματσάρα του «Μονζουίκ» άφησε ανοικτή την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας
Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν ένα υπέροχο "δώρο" στους ποδοσφαιρόφιλους, με το 4-4 που έφεραν στον πρώτο τους ημιτελικό στο Κύπελλο Ισπανίας
Το Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 4-3 μας άφησε με το στόμα ανοικτό