Site icon NewsIT

Σάσα Βεζένκοφ: Ο GM των Σακραμέντο Κινγκς αποθεώνει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

17.08.2023 | 18:12
Σάσα Βεζένκοφ: Ο GM των Σακραμέντο Κινγκς αποθεώνει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Σάσα Βεζένκοφ εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα τους Σακραμέντο Κινγκς, με τον GM της ομάδας Μόντε ΜακΝερ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι διαθέτει πολύ μεγάλο IQ.

Ο Βεζένκοφ μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το προπονητικό σταφ των Σακραμέντο Κινγκς, με τον Βούλγαρο αθλητή μάλιστα να γίνεται αντικείμενο θετικών σχολίων από τον GM της ομάδας Μόντε ΜακΝερ.

Συγκεκριμένα ο ΜακΝερ μιλώντας στο «NBC Sports California» δεν παρέλειψε να να μιλήσει για τον Βεζένκοφ, του οποίου έπλεξε το εγκόμιο.

«Θα ξεκινήσω με το ότι είναι ο MVP της EuroLeague. 

Η ομάδα που αγωνιζόταν ο Ολυμπιακός είχε απίστευτη επιτυχία, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην EuroLeague. Είναι απίστευτος σουτέρ. Έχει υπέροχη αίσθηση. Μπορεί να πασάρει την μπάλα. Μπορεί να κόψει. Θα ταιριάξει ιδανικά, νομίζω, στην επίθεση μας.

Αμυντικά, έχει βελτιωθεί ως ριμπάουντερ. Ένας από τους παίκτες με υψηλότερο IQ που έχουμε δει. Επίσης είναι κάποιος που είναι νικητής. Θέλει να κερδίσει. Τον ενδιαφέρει πολύ αυτό.

Κοιτάξτε, θα είναι μια διαφορετική πρόκληση για αυτόν, να έρθει εδώ στο NBA. Και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος με αυτή τη μετάβαση, και τη φυσική μας κατάσταση, νομίζω ότι έχει την ευκαιρία να είναι πραγματικά ξεχωριστός» ήταν τα λόγια του GΜ των Κινγκς για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version