Site icon NewsIT

Σάσα Βεζένκοφ: Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τον Βούλγαρο φόργουορντ

26.06.2024 | 17:23
Σάσα Βεζένκοφ: Ο Εργκίν Αταμάν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τον Βούλγαρο φόργουορντ

Oct 29, 2023; Sacramento, California, USA; Sacramento Kings forward Sasha Vezenkov (7) pumps his fist after the Kings maintained possession of the ball against the Los Angeles Lakers in the third quarter at the Golden 1 Center. Mandatory Credit: Cary Edmondson-USA TODAY Sports

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το μέλλον του πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και τον χαμό υπάρχει γύρω από το όνομα του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μπόρεσε να κάνει μία καλή σεζόν στο NBA με τους Κινγκς και οι σκέψεις επιστροφής στην Ευρώπη έχουν φουντώσει.

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός αλλά και άλλοι σπουδαίοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Βούλγαρο φόργουορντ, για τον οποίο θα γίνει “σφαγή”, εφόσον αποφασίσει να γυρίσει στην Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Τουρκίας, μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση του Βεζένκοφ αλλά και για τις δηλώσεις του μάνατζερ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Eurohoops”:

«Όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βεζένκοφ. Αν ο Βεζένκοφ αποφάσιζε να επιστρέψει σήμερα στην Euroleague, θα λάμβανε προσφορές και από τις 18 ομάδες.

Δεν βρίσκω παράξενο αυτό που είπε ο μάνατζερ του. Φυσικά δεν μου αρέσει όταν οι μάνατζερ βγαίνουν συνέχεια και προσπαθούν να πάρουν προσφορές από όλους τους συλλόγους. Μπορεί να ισχύει για τη δική τους δουλειά αλλά δεν χρειάζεται να βγαίνουν δημόσια και να λένε “μας έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός”. Τότε ξέρω τους συλλόγους στους οποίους προσέφερες τον παίκτη σου, οπότε πρέπει να βγω και να τους ανακοινώσω τώρα;

Το σημαντικό εδώ είναι, αν θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοφ στην Ευρώπη. Αυτό θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, σε ποιο σύλλογο και σε ποιο στυλ μπάσκετ θα ήθελε να παίξει.

Η απόφασή του εδώ θα είναι σημαντική. Δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση, αλλά συζητιέται, όλοι μιλούν με όλους. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ φυσικό. Όπως είπα, ο Βεζένκοφ έχει προταθεί σε πολλούς μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη από τον μάνατζέρ του. Το σημαντικό εδώ είναι η απόφαση του παίκτη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version