Τρίτη, 27 Αυγ.
26oC Αθήνα

Σάββας Θεοδωρίδης: Το “αντίο” της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον πιστό “στρατιώτη” του Ολυμπιακού

Σάββας Θεοδωρίδης: Το “αντίο” της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον πιστό “στρατιώτη” του Ολυμπιακού
Intime.gr

Ο θάνατος του Σάββα Θεοδωρίδη, του πιο πιστού “στρατιώτη” του Ολυμπιακού έχει συγκινήσει τους πάντες. Πλήθος κόσμου έχει εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του επίτιμου προέδρου των “ερυθρολεύκων”. Ανάμεσα τους και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του Σάββα Θεοδωρίδη, καθώς σύσσωμος ο αθλητικός και ο πολιτικός κόσμος έχει εκφράσει τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού.

Την Πέμπτη (20/8) η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη

Πλήθος κόσμου έχει εκφράσει τη θλίψη του για το θάνατο του πιστού” στρατιώτη” των “ερυθρολεύκων”. Ανάμεσα τους και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Θυμίζουμε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης συνόδευε τα τελευταία δέκα χρόνια την ομάδα του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη -πλέον- επίσκεψη της στην ογκολογική Μονάδα Παίδων. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2019 η κ. Βαρδινογιάννη τον είχε τιμήσει για την στήριξη του.

“Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας πραγματικός φίλος της ΕΛΠΙΔΑΣ και των παιδιών μας έφυγε από τη ζωή. Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον επίτιμο Πρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωριδη. Η αγάπη και η καλοσύνη του για τα παιδια της ΕΛΠΙΔΑΣ θα είναι πάντα στην καρδιά όλων μας.” αναφέρεται στο σχετικό ποστάρισμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις