Δευτέρα, 2 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1, Σέλτικ – Λειψία 0-2 για το Champions League

Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1, Σέλτικ – Λειψία 0-2 για το Champions League
ΦΩΤΟ Intime

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε μια ανάσα από την πρώτη φετινή ήττα στο Champions League αλλά το γκολ του Ρούντιγκερ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη λύση στους Μαδριλένους απέναντι στην υπολογίσιμη Σαχτάραλλά και την πρόκριση στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Διπλό πρόκρισης για τη Λειψία μέσα στη Σκωτία.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ήταν ο ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Σαχτάρ Νόνετσκ στον παίχνιδι για τον 6ο όμιλο του Champions League.

Ο Γερμανός αμυντικός στη τελευταία φάση του αγώνα προωθήθηκε και με αυτοθυσία έκανε τη κεφαλιά για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, ενώ παράλληλα συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των Ουκρανών με αποτέλεσμα να ματώσει.

Η Σαχτάρ μέχρι εκείνο το σημείο κράταγε τη νίκη στα χέρια της με το γκολ του Ζουπκόφ που πέτυχε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με το γκολ του Ρούντιγκερ να της στερεί το τρίποντο που θα την έβαζε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Η Λειψία πήρε ένα μεγάλο διπλό στη Γλασκώβη απέναντι στη Σέλτικ (ο-2) και ουσιαστικά κλείδωσε την ευρωπαϊκή της πορεία έστω στο Europa League.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας και δοκάρι με τον Τέιλορ, αλλά το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στους Γερμανούς με τον Βέρνερ να ξεκλειδώνει την άμυνα της ομάδας του Ποστέκογλου κάνοντας το 1-0, για να έρθει ο Φόρσμπεργκ στο 84′ να κλειδώσει τη νίκη για τη Λειψία η οποία είναι πλέον στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Σέλτικ – Λειψία 0-2 (75′ Βέρνερ, 84′ Φόρσμπεργκ)
Σαχτάρ – Ρεάλ 1-1 (46′ Ζουμπκόφ / 90+5′ Ρίντιγκερ)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
25/10 22:00 Σέλτικ – Σαχτάρ
25/10 22:00 Λειψία – Ρεάλ

Βαθμολογία 6ου ομίλου

1.Ρεάλ Μαδρίτης 10
2.Λειψία 6
3.Σαχτάρ 5
4.Σέλτικ 1 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις